Vi är pionjärer inom pallbranschen med fokus på kund och miljö… på riktigt!

Vår innovativa cirkulära affärsmodell gör oss helt unika i branschen. Vi ska inte förväxlas med en traditionell pallhandlare som köper och säljer lastpallar och emballage, därför att det varken är lönsamt för dig som kund eller bra för vår miljö.

Unik specialist i branschen

Pallkonsulten är specialister på flödesoptimering och hantering av lastbärare, pallar och specialemballage och vi drivs av partnerskap med fokus på ekologisk och ekonomisk hållbarhet. Med andra ord hjälper vi ert företag att minska sin miljöpåverkan samtidigt som ni får betalt för det.

Ambition

Vår ambition är att Pallkonsulten ska vara det självklara valet av partner när företag söker hållbara lösningar för hantering av lastbärare och specialemballage.

Vision

Pallkonsulten har en vision om ett globalt retursystem för lastbärare och specialemballage där vi tillsammans bidrar till ett hållbart ekologiskt system.

2016
2014

YH Entreprenad bildas

YH Entreprenad startas upp.
URS föds, stora besparingar blir möjliga för kunderna.

YH Entreprenad blir AB

YH Entreprenad ombildas från enskild firma till aktiebolag i oktober månad.
2015

YH bidrar till stora besparingar

YH Entreprenad jobbar på plats ute hos kund, ännu bara en man, gör redan här stora besparingar för kunderna.
2016

Pallkonsulten bildas och personal anställs

YH Entreprenad får sin första anställda och Pallkonsulten startas upp. Nu börjar modellen av ett fulländat sätt att hantera emballage växa fram.
2017

Pallkonsulten och YH skaffar egna lokaler

Pallkonsulten och YH Entreprenad skaffar egna lokaler men blir fort trångbott…
2018

Pallkonsulten och YH flyttar till större lokaler

YH Entreprenad flyttar till nya, större lokaler och drömmen att kunna hjälpa fler företag att spara resurser blir nu verklighet!
2019

Pallkonsulten expanderar

Kundkretsen fortsätter att öka och Pallkonsulten fortsätter utveckla retursystem och sparar kunder mångmiljonbelopp årligen!